Wie zijn wij?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image001.jpg
Peggy Meewis

Ik ben geboren in Weert in 1977 en in 2006 ben Ik begonnen als schoonheidsspecialiste en pedicure. In deze periode, waarin ik alleen bezig was met schoonheid “van buiten”, kwam ik erachter, dat iedereen wel iets van stress, gezondheidsproblemen of trauma’s heeft ervaren, die men ook graag met mij wilde delen. 

Graag wilde ik wat betekenen voor deze mensen en heb daarom verschillende therapeutische opleidingen gevolgd. Dit heeft me niet alleen heel veel kennis gegeven, maar ook inzichten in mezelf. Hier ben ik erg dankbaar voor en met mijn praktijk Be-leef in Geertruidenberg, wil ik graag een steentje bijdragen om de schoonheid van de innerlijke mens nog meer te laten stralen!   

Mijn doel is om van je klacht een kracht te maken!  Een combinatie van Westerse- en Chinese therapie en als nodig voedingsadviezen worden gebruikt om als doel jouw klacht te veranderen in kracht! Hierbij kijken we naar de oorzaak. Zo kan jij je weer krachtig en energiek gaan voelen!  Dit alles in alle rust en vertrouwen naar elkaar. 

Meer informatie zie www.be-leef.eu , info@be-leef.eu, 06-105 189 43 

Eric Jansen

AndJoy staat voor “Met vreugde”. Dat is wat ik wil bereiken bij mijzelf, de mensen om mij heen en bij mijn cliënten. Het vermogen om de dingen die je doet met plezier te doen. Je vrij te voelen en tevreden te zijn met het leven dat je leidt. Om dat te bereiken help ik je als Therapeut / Coach / Counselor om door moeilijke tijden heen te komen en vervelende ervaringen een plek te geven. Ook help ik om negatieve (denk) patronen te doorbreken, met stress om te gaan, te ontspannen en meer grip te krijgen op het leven.

Opleiding en werkervaring

Mijn basis is de europees erkende HBO opleiding Psychosociaal Counselor. Daarnaast heb ik veel verschillende cursussen gevolgd op het gebied van Coaching en Therapie. Denk daarbij aan NLP, EFT, EMDR (traumaverwerking), Ademtherapie, Slaaptherapie, Voedingtherapie, Stressrelease, Enneagram, Mindfulness en Meditatie. Sinds 2009 ben ik fulltime werkzaam als Coach, Counselor  en Therapeut.

Eric Jansen, www.andjoy.nl , andjoy@live.nl, 06 – 280 487 47